Parteneri

Asociația Freedom House România (FHR)

Partener P4: FHR

Responsabil P4: Cristina Guseth

 


Freedom House România este o organizație non-profit, nepartinică, ce promovează demnitatea umană, libertatea, egalitatea și democrația. Freedom House și-a câștigat un renume bine întemeiat, ca promotor al drepturilor fundamentale ale omului și al valorilor democratice, al statului de drept și al bunei guvernări.

Libertatea este posibilă numai într-un sistem politic democratic ce garantează diversitatea opiniilor, libertatea de expresie, dreptul la liberă informare, libera asociere și credința, protecția și respectarea drepturilor minorităților.

Freedom House România sprijină inițiativele civice non-violente din societățile în care libertatea este refuzată sau amenințată și contestă orice idei și inițiative care contravin dreptului de a fi liber al fiecărui om.

Freedom House România derulează seminare în diferite domenii, pentru ziariștii jurnaliștii care respectă misiunea de a se afla în serviciu public. Temele abordate vizează aspecte legale pentru a se proteja când sunt chemați în judecată, video-jurnalism, specializare în acoperirea unor subiecte legate de transparență publică în domeniul identificării rădăcinilor populismului etc.

PressHUB este o rețea informală națională, powered by Freedom House România.
PressHUb adună la un loc o numeroasă echipă editorială, cu peste 50 de ziariști care lucrează în peste 30 publicații locale.

 


Adresa web: freedomhouse.ro